Galatasaray Gencbirligi / Evren Göz Galatasaray'da transferde son durum Asamoah ... / Dakikada mairano'nun sağ kanattan yaptığı ortada gençlerbirliği savunmasından ramos ters bir vuruş yaptı, top az farkla kornere çıktı.

Galatasaray Gencbirligi / Evren Göz Galatasaray'da transferde son durum Asamoah ... / Dakikada mairano'nun sağ kanattan yaptığı ortada gençlerbirliği savunmasından ramos ters bir vuruş yaptı, top az farkla kornere çıktı.. Süper toto süper lig'in 28. Spor toto süper lig'in 28. Haftasında galatasaray, deplasmanda gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Gençlerbirliği oyuncuları attıkları golün ardından sevinçlerini yedek kulübesiyle paylaştı. Galatasaray, süper lig'de 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi sonucunda 45 puan topladı.

Galatasaray, süper lig'de 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi sonucunda 45 puan topladı. Süper toto süper lig'in 28. Düşük tempoda oynanan ilk yarıda galatasaray, gençlerbirliği'ne karşı topla oynamada yüzde 74'e yüzde 26'lık üstünlük kurdu. Galatasaray, bu karşılaşmalarda 196 gol kaydederken rakibimiz gençlerbirliği ise 109 gol attı. Hafta maçları öncesi galatasaray 23 puanla liderlik koltuğunda otururken, 8 puana sahip gençlerbirliği ise averajla 17.

Evren Göz Galatasaray'da transferde son durum Asamoah ...
Evren Göz Galatasaray'da transferde son durum Asamoah ... from i.ytimg.com
Galatasaray ile gençlerbirliği' ni karşı karşıya getirecek olan süper lig 12. Galatasaray gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri izle ile ilgili aradıklarınız burada. Yoğun bir tempoya girdiklerinin de altını çizen hamzaoğlu: Maç ve iddaa sonucu, canlı skor, istatistikler, analiz, iddaa oranları ve maç yorumları. Hafta maçları öncesi galatasaray 23 puanla liderlik koltuğunda otururken, 8 puana sahip gençlerbirliği ise averajla 17. Gençlerbirliği ile galatasaray, süper lig'de bugüne kadar 93 kez karşı karşıya geldi. Düşük tempoda oynanan ilk yarıda galatasaray, gençlerbirliği'ne karşı topla oynamada yüzde 74'e yüzde 26'lık üstünlük kurdu. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Hafta maçında galatasaray ile gençlerbirliği, türk telekom arena'da karşılaştı.

Gençlerbirliği galatasaray maçı ile süper lig'de 7. Haftasında 45 puanlı galatasaray, sahasında haftaya 27 puanla giren gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Galibiyete hasret olan lider galatasaray türk telekom stadyumu'nda oynanan maça adeta fırtına gibi başladı. Galatasaray, süper lig'de 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi sonucunda 45 puan topladı. Galibiyet hasreti süren gençlerbirliği ise üç puana yükseldi. Yoğun bir tempoya girdiklerinin de altını çizen hamzaoğlu: Haftası galatasaray gençlerbirliği maçı ile başladı. Gençlerbirliği ile galatasaray, süper lig'de bugüne kadar 93 kez karşı karşıya geldi. Haftasında galatasaray, sahasında gençlerbirliği'ni ağırladı. Süper toto süper lig'in 28. Galatasaray bu sonucun ardından ligde 57 puanda kalırken, gençlerbirliği ise 30 puana yükseldi. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Gençlerbirliği oyuncuları attıkları golün ardından sevinçlerini yedek kulübesiyle paylaştı.

Galibiyete hasret olan lider galatasaray türk telekom stadyumu'nda oynanan maça adeta fırtına gibi başladı. Galatasaray gençlerbirliği ile ilgili tüm haberleri ve son dakika galatasaray gençlerbirliği haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Haftasında galatasaray, deplasmanda gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Hafta maçında bugün sahasında gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray bu sonucun ardından ligde 57 puanda kalırken, gençlerbirliği ise 30 puana yükseldi.

Gençbirliği 34 Futbolcuyla Bolu'ya Gitti - Spor
Gençbirliği 34 Futbolcuyla Bolu'ya Gitti - Spor from foto.haberler.com
Mariano, maicon, bafetimbi gomis, tolga ciğerci, bafetimbi gomis. Spor toto süper lig'in 28. Dakikada mairano'nun sağ kanattan yaptığı ortada gençlerbirliği savunmasından ramos ters bir vuruş yaptı, top az farkla kornere çıktı. Süper toto süper lig'in 28. Galibiyet hasreti süren gençlerbirliği ise üç puana yükseldi. Galatasaray rakip yarı alanda ayağa paslar yaparak gençlerbirliği kalesine ilerlemek istiyor. Haftasında galatasaray, deplasmanda gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Hafta maçında galatasaray türk telekom arena stadında gençlerbirliği'yi konuk etti.

Galatasaray gençlerbirliği maçı heyecan dolu mücadeleye sahne oldu.

Galatasaray' ın sembol ismi bülent korkmaz, kayseri erciyesspor' un ardından bu kez gençlerbirliği teknik direktörü. Hafta maçları öncesi galatasaray 23 puanla liderlik koltuğunda otururken, 8 puana sahip gençlerbirliği ise averajla 17. Haftasında 45 puanlı galatasaray, sahasında haftaya 27 puanla giren gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Gençlerbirliği ile galatasaray, süper lig'de bugüne kadar 93 kez karşı karşıya geldi. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Hafta maçında galatasaray türk telekom arena stadında gençlerbirliği'yi konuk etti. Hafta maçında bugün sahasında gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Düşük tempoda oynanan ilk yarıda galatasaray, gençlerbirliği'ne karşı topla oynamada yüzde 74'e yüzde 26'lık üstünlük kurdu. Galatasaray gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri izle ile ilgili aradıklarınız burada. Haftası galatasaray gençlerbirliği maçı ile başladı. Galatasaray, bu karşılaşmalarda 196 gol kaydederken rakibimiz gençlerbirliği ise 109 gol attı. Hafta kapanış mücadelesinde galatasaray deplasmanda gençlerbirliği'nin konuğu oldu. Spor toto süper lig'in 28.

Mariano, maicon, bafetimbi gomis, tolga ciğerci, bafetimbi gomis. Hafta maçında bugün sahasında gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Spor toto süper lig'in 24. Düşük tempoda oynanan ilk yarıda galatasaray, gençlerbirliği'ne karşı topla oynamada yüzde 74'e yüzde 26'lık üstünlük kurdu. Galatasaray gençlerbirliği maçı heyecan dolu mücadeleye sahne oldu.

MAÇ SONUCU | Fenerbahçe 2-2 Yukatel Denizlispor - Spor ...
MAÇ SONUCU | Fenerbahçe 2-2 Yukatel Denizlispor - Spor ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Hafta maçları öncesi galatasaray 23 puanla liderlik koltuğunda otururken, 8 puana sahip gençlerbirliği ise averajla 17. Eren derdiyok ve sinan gümüş'ün de oyuna girişiyle hücum gücünü iyice yükselten galatasaray, 2. Mariano, maicon, bafetimbi gomis, tolga ciğerci, bafetimbi gomis. Gençlerbirliği oyuncuları attıkları golün ardından sevinçlerini yedek kulübesiyle paylaştı. Galatasaray bu sonucun ardından ligde 57 puanda kalırken, gençlerbirliği ise 30 puana yükseldi. Spor toto süper lig'in 28. Haftası galatasaray gençlerbirliği maçı ile başladı. Spor toto süper lig'in 28.

Galatasaray gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri izle ile ilgili aradıklarınız burada.

Galatasaray, süper lig'de 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi sonucunda 45 puan topladı. Galatasaray gençlerbirliği maçı heyecan dolu mücadeleye sahne oldu. Galatasaray ile gençlerbirliği daha önce 112 resmi maçta kozlarını paylaştı. Hafta maçında galatasaray ile gençlerbirliği, türk telekom arena'da karşılaştı. Haftası galatasaray gençlerbirliği maçı ile başladı. Haftasında galatasaray, sahasında gençlerbirliği'ni ağırladı. Galatasaray bu sonucun ardından ligde 57 puanda kalırken, gençlerbirliği ise 30 puana yükseldi. Arda kardeşler, volkan ahmet narinç, hakan yemişken. Eren derdiyok ve sinan gümüş'ün de oyuna girişiyle hücum gücünü iyice yükselten galatasaray, 2. Spor toto süper lig'in 24. Yarıda da gençlerbirliği kalesini abluka altına aldı. Hafta maçında galatasaray türk telekom arena stadında gençlerbirliği'yi konuk etti. Düşük tempoda oynanan ilk yarıda galatasaray, gençlerbirliği'ne karşı topla oynamada yüzde 74'e yüzde 26'lık üstünlük kurdu.

Previous
Next Post »